Over ons

Wij zijn Ard en Cindy Boos en runnen in het dagelijks leven een fietsenwinkel te Wervershoof. Sinds september 1932 is de zaak gevestigd op De Hoek 10. Ook bent u van harte welkom in onze winkel. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment fietsaccessoires, onderdelen en verschillende merken fietsen en het merk RIH waar deze webshop om draait.

 

Eind jaren negentig misten we in onze winkel een fietsmerk, dat garant kan en blijft staan voor een goede kwaliteit, een goede service en liefde voor het vak (fiets). Na onderzoek zijn we in contact gekomen met de RIH fietsfabriek. Ze hadden in het jaar 2000 een nieuwe collectie mooie aluminium fietsen, die zeer compleet waren uitgevoerd op de markt gebracht. Indertijd was net de naafdynamo in opkomst en de Delta bezat deze reeds. De goede prijs/kwaliteit verhouding van RIH sprak ons direct aan. Na een goed gesprek zijn wij RIH dealer geworden. Door de jaren heen zijn we daar heel blij mee geweest. Nu nog steeds trouwens, want het is een fijn bedrijf om samen mee te werken. Maar boven alles ze maken nog steeds prachtige, mooie, kwalitatief zeer goede en goed afgemonteerde fietsen.

Sinds het voorjaar van 2010 is een elektrische fiets toegevoegd aan het assortiment. De elektrische Omega is in eigen beheer van RIH Cové gebouwd en getest. Dit heeft echt een aantal jaren geduurd en want de fiets moest goed zijn, als deze werd geïntroduceerd. In RIH termen spreken ze van goed als de fiets kwalitatief zeer goed is. Want kwaliteit staat hoog in het vaandel bij deze kleinere fabriek. Met spanning hebben wij (Ard en Cindy) afgewacht en onze verwachtingen werden overtroffen op een zonnige dag eind september. We werden uitgenodigd voor een Omega-proefrit op de RIH fabriek in Venlo-Blerick. We hebben met gemak een rondje gefietst en zagen dat het een hele mooie fiets was met een goede trapondersteuning.

Eindelijk konden we nu in de winkel vertellen dat de fiets in het voorjaar van 2010 uitgeleverd kon worden. En wat gebeurd er dan in de winkel. Er komt een klant, die reeds een RIH rijdt, in de winkel voor een elektrische fiets. Je vertelt dat RIH nu ook een elektrische fiets heeft en de klant is gelijk heel enthousiast. Het meest gehoorde compliment is: “Eens een RIH, altijd een RIH!”

En dat voor een fabriek die geen reclame maakt. Eigenlijk maken ze wel reclame, want wat is de beste vorm van reclame? Dat is toch “gewoon” een heel goed product leveren.

Iedereen met interesse in een elektrische fiets mag een proefrit maken op de diverse modellen die we hebben staan. De RIH Omega heeft dan vaak de voorkeur door zijn lichte gewicht en zijn soort trapondersteuning. 
Hier horen wij vaak: “Tjee, het fiets net als een gewone fiets, maar dan altijd met wind mee!”


Heeft u interesse in de RIH Omega, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of kom langs bij ons in de winkel op De Hoek 10 in Wervershoof.

Adresgegevens:

RIHclub.nl
De Hoek 10
1693AA Wervershoof