RIH Movenda Intube mat antraciet

Een RIH e-bike met middenmotor. De fijne rij-eigenschappen nu ook in een middenmotor variant, stil, sterk en een uiterst comfortabele aansturing. Uitgevoerd met een Enviolo City versnellingsnaaf (Nuvincie), soepel traploos schakelen onder alle omstandigheden.

 

De RIH Movenda is een hoogwaardige elektrisch ondersteunde fiets die inschakelt als u de fiets pakt en uitschakelt indien er 2 minuten geen activiteit plaats vindt. Pakt u de fiets dan activeert u direct het display door middel van een druk op een knop van de bediening en kunt u fietsen. U hoeft niets in te stellen, u kunt direct wegfietsen. De fiets onthoudt namelijk de instellingen van uw vorige fietsrit.

 

Wel zijn er mogelijkheden genoeg om de RIH elektrische fiets geheel naar wens in te stellen of weer aan te passen. Maar heeft u een prettige rijstijl gevonden, dan onthoudt de fiets het en pakt deze automatisch weer op als u weer een ritje gaat maken. De elektrische ondersteuning is erg soepel en gelijkmatig, waardoor het voelt of u op qua eigenschappen een gewone fiets zit, maar wel met extra hulp waar dit nodig is.

 

Deze compleet uitgevoerde fiets is uitgevoerde met een Enviolo City versnellingsnaaf (Nuvincie) met dichte kettingkast. Ook het nieuwe type verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht vergeleken met de voorheen gemonteerde verende voorvorken. Met hydraulische Shimano schijfremmen zijn zowel voor als achter flatmount gemonteerd, wat zorgt voor een mooie compacte en stabiele montage van de remklauw. Ook zijn de remmen krachtig en goed te doseren. De Intube batterij met elektronisch slot heeft een hoge capaciteit (36,3V/18,6Ah/675Wh) voor een grote actieradius.

 

De Movenda wordt in één soort frame geproduceerd:

Het is een lage instap damesmodel (LOW) heeft een hoogte van de instap van 39 cm en wordt gemaakt in de framehoogtes (cm): 49, 54, 58 en 62.

 

3 jaar fabrieksgarantie, ook op de batterij.

Het gewicht: ca. 29.5 kg (inclusief batterij). De prijs van deze fiets is € 3699,–.

(wijzigingen voorbehouden)