RIH Omega 3

De RIH Omega is een hoogwaardige elektrisch ondersteunde fiets die inschakelt als u de fiets pakt en uitschakelt indien er 2 minuten geen activiteit plaats vindt. Pakt u de fiets dan activeert u direct het display en kunt u fietsen. U hoeft niets in te stellen, u kunt direct wegfietsen. De fiets onthoudt namelijk de instellingen van uw vorige fietsrit.

 

Wel zijn er mogelijkheden genoeg om de RIH elektrische fiets geheel naar wens in te stellen of weer aan te passen. Maar heeft u een prettige rijstijl gevonden, dan onthoudt de fiets het en pakt deze automatisch weer op als u weer een ritje gaat maken. De elektrische ondersteuning is erg soepel en gelijkmatig, waardoor het voelt of u op qua eigenschappen een gewone fiets zit, maar wel met extra hulp waar dit nodig is.

 

Deze compleet uitgevoerde fiets is uitgevoerde met een Nexus 8 Premium versnellingsnaaf met dichte kettingkast. Ook het nieuwe type verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht vergeleken met de voorheen gemonteerde verende voorvorken. Met hydraulische Magura remmen; maximaal doseerbaar remmen met minimale krachtsinspanning. De uitneembare batterij met elektronisch slot heeft een hoge capaciteit (504Wh-14Ah) voor een grote actieradius.

 

De Omega wordt in drie soorten frames geproduceerd in de kleur kwarts zilver mat en zwart afgemonteerd (stuur, velgen etc).

Het lage instap damesmodel (LOW) heeft een hoogte van de instap van 41 cm en wordt gemaakt in de framehoogtes (cm): 49 & 54.

Het damesmodel heeft een instaphoogte van 46 cm en framehoogtes: 54, 58 & 62 cm.

Het herenmodel wordt geproduceerd in de maten: 52, 56, 60 en 65 cm.

3 jaar fabrieksgarantie, ook op de batterij.

Het lage gewicht van deze fiets is mede verantwoordelijk voor het lichte rijgedrag: 24.7 kg (inclusief batterij van 3,7 kg). De prijs van deze fiets is € 2799,–.

(wijzigingen voorbehouden)

U kunt proefrijden op onze demo-fiets en voor levertijden kunt u contact opnemen.